Tilausristeilyt musiikkijuhlien aikaan 4.-14.6.2020

Jokilautta Jaakko Ilkka risteilyt musiikkijuhlien aikaan 4.-14.6.2020

Musiikkijuhlien vieraille jokiristeily ainutlaatuisella Jaakko-Ilkka aluksella antaa upean kokemuksen Etelä-Pohjalaisuudesta sen sydämessä, lakeuksia halkovalla, tulvistaan tunnetulla Kyrönjoella.

Voit:
– Tilata ryhmällesi tilausristeilyn kiinnostavaksi matkaohjelmaksi tai tuoda ryhmäsi ruokailemaan jokiristeilylle.
– Tilata ryhmällesi risteilykuljetuksen Jussin jokisaunoille tai Kestikartanolle ruokailemaan, tai tulla risteilylle jälkiruokakahville ruokailun jälkeen.

Palvellaksemme monesti tiukkoihin aikatauluihin sidottuja musiikkijuhlavieraita mahdollisimman joustavasti, tarjoamme tuolloin erityisesti ajankohtaan räätälöityjä paketteja.
Lähtö ja/tai paluu paikka voi toiveiden ( luonnonvoimien salliessa… ) mukaan olla joko ooppera-areenan alue tai läheinen, varsinainen satamamme Herralassa n.1km:n päässä ooppera-alueesta.

Alus on täysin katettu ja siinä on hyvät tilat myös liikuntarajoitteisille esim. pyörätuolin käyttäjille, wc, pöytäpaikat 52hlö:lle. Lautan kioskista karamelleja, virvokkeita ja pohjalaistuotteita.

Risteilyt ja ruokaristeilyt jokilautalla

Oopperavieraita palvelemaan on tarjolla myös tunnin mittaiset ruokaristeilyt, joilla saadaan nauttia vaikkapa herkullisesta lohi- tai paistilihakeitosta aluksen leppoisasti risteillessä upeassa Kyrönjoki maisemassa.
Aluksen henkilökunnan opastama tunnelmallinen risteily, keittoruokailu lisukkeinaan leipä, levite, juusto, suolakurkut. Juomana maito, vesi, mehu sekä jälkiruoaksi saatavilla kahvi/tee ja pitkopulla.

 Kuljetukset Jussin Jokisaunoille Alajoelle

Katso tiedot ja hinnat sivulta “Jokisauna kuljetukset”.

Hinnat:
Risteily (ei ruokailua) 1h Opastettu oopperaristeily 14,00eur/hlö.

Ilmoitetut hinnat koskevat vähintään 25hlön:n ryhmiä. Pienemmät ryhmät tarjoamme pyynnöstä erikseen.

Ruokailu yllämainitulla sisällöllä alkaen 13eur / henkilö. Kahvitukset leivonnaisella 4,50eur/hlö.

Musiikkiesitykset. Haitarinsoittaja risteilylle mukaan tunnelmoimaan ja yhteislaulua vetämään.
Hinta 68eur.