Tilausristeilyt musiikkijuhlien aikaan 5.-16.6.2019

Jokilautta Jaakko Ilkka risteilyt musiikkijuhlien aikaan 5.-16.6.2019

Musiikkijuhlien vieraille jokiristeily ainutlaatuisella Jaakko-Ilkka aluksella antaa upean kokemuksen Etelä-Pohjalaisuudesta sen sydämessä, lakeuksia halkovalla, tulvistaan tunnetulla Kyrönjoella.

Voit:
– Tilata ryhmällesi tilausristeilyn kiinnostavaksi matkaohjelmaksi tai tuoda ryhmäsi ruokailemaan jokiristeilylle.
– Tilata ryhmällesi risteilykuljetuksen Jussin jokisaunoille tai Kestikartanolle ruokailemaan, tai tulla risteilylle jälkiruokakahville ruokailun jälkeen.
– Osallistua yleisöristeilylle su 16.6, joista tiedot välilehdellä Yleisöristeilyt 2019. Tällä risteilyllä myös ruokailumahdollisuus. Lähtö Oopperan rannasta klo 15.00 ja paluu samaan paikkaan klo 16.15. Eli kyytiin pääsee sopivasti esityksen jälkeen, tai jos on tulossa illan näytökseen, pääsee risteilemään ja ruokailemaan joella ja siitä sopivasti esitykseen. Rantautuminen lähtöpaikalle Ooppera-areenan viereen.

Palvellaksemme monesti tiukkoihin aikatauluihin sidottuja musiikkijuhlavieraita mahdollisimman joustavasti, tarjoamme tuolloin erityisesti ajankohtaan räätälöityjä paketteja.
Lähtö ja/tai paluu paikka voi toiveiden ( luonnonvoimien salliessa… ) mukaan olla joko ooppera-areenan alue tai läheinen, varsinainen satamamme Herralassa n.1km:n päässä ooppera-alueesta.

Alus on täysin katettu ja siinä on hyvät tilat myös liikuntarajoitteisille esim. pyörätuolin käyttäjille, wc, pöytäpaikat 52hlö:lle. Lautan kioskista karamelleja, virvokkeita ja pohjalaistuotteita.

Risteilyt ja ruokaristeilyt jokilautalla

Oopperavieraita palvelemaan on tarjolla myös tunnin mittaiset ruokaristeilyt, joilla saadaan nauttia vaikkapa herkullisesta lohi- tai paistilihakeitosta aluksen leppoisasti risteillessä upeassa Kyrönjoki maisemassa.
Aluksen henkilökunnan opastama tunnelmallinen risteily, keittoruokailu lisukkeinaan leipä, levite, juusto, suolakurkut. Juomana maito, vesi, mehu sekä jälkiruoaksi saatavilla kahvi/tee ja pitkopulla.

 Kuljetukset Jussin Jokisaunoille Alajoelle

Katso tiedot ja hinnat sivulta “Jokisauna kuljetukset”.

Hinnat:
Risteily (ei ruokailua) 1h Opastettu oopperaristeily 14,00eur/hlö.

Ilmoitetut hinnat koskevat vähintään 25hlön:n ryhmiä. Pienemmät ryhmät tarjoamme pyynnöstä erikseen.

Ruokailu yllämainitulla sisällöllä alkaen 13eur / henkilö. Kahvitukset leivonnaisella alkaen 4,50eur/hlö.

Musiikkiesitykset. Haitarinsoittaja risteilylle mukaan tunnelmoimaan ja yhteislaulua vetämään.
Hinta 68eur.