Könnin kuokkamiestä etsimässä

Leppoisassa hengessä toteutettava moneen tilanteeseen sopiva elämyspaketti! Polttari-, tyky-, kokous-, synttäri-, perheretki-, tai muuhun virkistyspäivään suunniteltu 2-12 osallistujan leppoisan hyväntuulinen ohjelma upeassa ympäristössä.

Ohjelma käynnistyy Ilmajoen keskustan kupeesta, Ilkan sillan pielestä. Ohjaaja noutaa ryhmän hienolla Luxory-aluksella, ajaa heidän kanssaan opettaen aluksen käsittelyn, jonka jälkeen asiakkaat jatkavat valintansa mukaan itsenäisesti tai ohjaaja mukanaan risteillen kohti Alajoella sijaitsevaa Laivanpään mukkaa. Siellä tarinoiden mukaan saattaa olla myös se Könnin kuokkamies… R.antaudutaan alueelle ja tutustutaan geokätköilyyn. Opetellaan ja etsitään kätköjä, jotka ohjaavatkin Kuokkamiehen hiukopalalle. Lähiruokaa, josta saadaan nauttia tunnelmallisessa latoravintolassa nuotion loimussa. Ja kun alla on pari tuntia ulkoilmassa tapahtunutta toimintaa, on ruokahalu avotulen ja herkkujen ääressä taattu.

Ruokailun jälkeen onkin mukava istahtaa ylellisen aluksen sohvapenkeille ja nautti paluumatkalla kahvit ja leivonnainen jälkiruoaksi.

Ohjelma sopii kaiken ikäisille, kävelykuntoisille henkilöille. Ohjelman kesto: lähdöstä ruokailuun n. 2,5h, ruokailu ja paluuristeily n. 2h. Kokonaiskesto n. 4,5h.
Hinta paketille kuvauksen mukaisella sisällöllä 390€ + 10€/hlö. (Esim 12hlö ryhmällä hlö hinta 42,50€/hlö “all inclusive”)

“Kuokkamiehen hiukopala” (tarjoilun toimittaa Lakeuden luontopalvelut).
◦Kolmea lajia makkaraa grillattavaksi
◦Sämpylä, kirnuvoi
◦Silli ja kanamunat
◦Tomaatti, kurkku, salaatti