Please enter the Page ID of the Facebook feed you'd like to display. You can do this in either the Custom Facebook Feed plugin settings or in the shortcode itself. For example, [custom-facebook-feed id=YOUR_PAGE_ID_HERE].

Jaakko Ilkka jokilautta

Upeaan jokilauttaan mahtuu mukavasti koko bussiryhmä nauttimaan tunnelmallisesta risteilystä komealla Kyrönjoella. Tilausristeilyt ryhmämatkailuun, kokoustamiseen, perhejuhliin, tyhy- ja virkistyspäiviin, Alajoki kyyditykset Jussin jokisaunoille, oopperan ohessa teema- ja yleisöristeilyt... Voit myös liittää risteilyyn ruokailut, kahvitukset, omat eväät, ohjelmapalvelut, pelimannin yhteislaulattamaan jne. Kuvasta klikkaamalla tarkemmat tiedot ja hinnat, tervetuloa tutustumaan

Luxory I

Ylellinen, tasapohjainen, keikkumaton "uiva olohuone" mahdollistaa myös omatoimisen retkeilyn Kyrönjoella. Vuokraa Luxory haluamaksesi ajaksi, ota hyvää retkiseuraa ja eväitä mukaan, käväise Alajoella uimassa ja jatka vaikka Munakkaan katsomaan mittausasemaa...tai Malkakosken patoaltaan virkistysalueelle makkaraa paistamaan. Pienen kävelymatkan päässä myös Jussin Viini ja islanninhevostalli Topar. Voit liittää risteilyysi leppoisan tai vauhdikkaan ohjelman KivaPäivä:n valikoimasta. Mahtielämys esim. polttareihin ja tyky-päiviin! Klikkaa kuvasta tarkempiin tietoihin.

Elämyspäivä merellä

Tervetuloa kokemaan maailmanperintöalueen ympäristön upea saaristomaisema. Teemme retkipaketin räätälöidysti, tai voit valita valmiista vaihtoehdoista mielenkiintoisen kohteen. Lähtöpaikka sovittavissa esim.Vaasa, Raippaluoto, Köklot, Petsmo tms. Retki voidaan tehdä leppoisana kiertoajeluna, siihen voidaan myös liittää välipalatauko veneessä tai saarilla. Tai se voi olla kohdematka esim. Mikkelin saarille tai Valassaarille tutustumaan. Matkalla voidaan käydä myös jossain alueen rantaravintolassa herkuttelemassa, tai eväsretkellä upeissa luonnonsatamissa. Vauhdin nälkäisille myös vesiurheilu aktiviteetit mahdollisia liittää ohjelmaan.

Please enter the Page ID of the Facebook feed you'd like to display. You can do this in either the Custom Facebook Feed plugin settings or in the shortcode itself. For example, .