Jaakko Ilkka jokilautta

Upeaan jokilauttaan mahtuu mukavasti koko bussiryhmä nauttimaan tunnelmallisesta risteilystä komealla Kyrönjoella. Tilausristeilyt ryhmämatkailuun, kokoustamiseen, perhejuhliin, tyhy- ja virkistyspäiviin, Alajoki kyyditykset Jussin jokisaunoille, oopperan ohessa teema- ja yleisöristeilyt... Voit myös liittää risteilyyn ruokailut, kahvitukset, omat eväät, ohjelmapalvelut, pelimannin yhteislaulattamaan jne. Kuvasta klikkaamalla tarkemmat tiedot ja hinnat, tervetuloa tutustumaan

Luxory I

Ylellinen, tasapohjainen, keikkumaton "uiva olohuone" mahdollistaa myös omatoimisen retkeilyn Kyrönjoella. Vuokraa Luxory haluamaksesi ajaksi, ota hyvää retkiseuraa ja eväitä mukaan, käväise Alajoella uimassa ja jatka vaikka Munakkaan katsomaan mittausasemaa...tai Malkakosken patoaltaan virkistysalueelle makkaraa paistamaan. Pienen kävelymatkan päässä myös Jussin Viini ja islanninhevostalli Topar. Voit liittää risteilyysi leppoisan tai vauhdikkaan ohjelman KivaPäivä:n valikoimasta. Mahtielämys esim. polttareihin ja tyky-päiviin! Klikkaa kuvasta tarkempiin tietoihin.

Elämyspäivä merellä

Tervetuloa kokemaan maailmanperintöalueen ympäristön upea saaristomaisema. Teemme retkipaketin räätälöidysti, tai voit valita valmiista vaihtoehdoista mielenkiintoisen kohteen. Lähtöpaikka sovittavissa esim.Vaasa, Raippaluoto, Köklot, Petsmo tms. Retki voidaan tehdä leppoisana kiertoajeluna, siihen voidaan myös liittää välipalatauko veneessä tai saarilla. Tai se voi olla kohdematka esim. Mikkelin saarille tai Valassaarille tutustumaan. Matkalla voidaan käydä myös jossain alueen rantaravintolassa herkuttelemassa, tai eväsretkellä upeissa luonnonsatamissa. Vauhdin nälkäisille myös vesiurheilu aktiviteetit mahdollisia liittää ohjelmaan.

This message is only visible to admins.

PPCA Error: Due to Facebook API changes on September 4, 2020, it will no longer be possible to display a feed from a Facebook Page you are not an admin of. The Facebook feed below is not using a valid Access Token for this Facebook page and so will stop updating after this date.

1 years sitten

Lakeusristeilyt

Huomenna sunnuntaina 28.7 kesän viimeinen yleisöristeily Jaakko Ilkka - jokilaivalla! Tule sinäkin nauttimaan tunnelmallisesta kesäillasta Kyrönjoelle!⚓️☀️⚓️ Luvassa mm. tarinointia elämästä joen ympärillä, pelimannimusiikkia sekä vastaleivottuja korvapuusteja kera kaffin! Mahtava kokemus niin itselle kuin kesävieraiden iloksi! Lähtö klo 18 Herralan rannasta. Lisätiedot ja ennakkovaraukset puh. 0500 366 759/Reijo tai lue lisää lakeusristeilyt.fi/jaakko-ilk…/yleisoristeilyt-2013/ . ... Katso lisää

Katso Facebookissa