Tervetuloa

Jaakko Ilkka jokilautta

Jaakko Ilkka jokilautta - Jokiristeilyt Kyrönjoella

Upeaan jokilauttaan mahtuu mukavasti koko bussiryhmä nauttimaan tunnelmallisesta risteilystä komealla Kyrönjoella. Tilausristeilyt ryhmämatkailuun, kokoustamiseen, perhejuhliin, tyhy- ja virkistyspäiviin, Alajoki kyyditykset Jussin jokisaunoille, oopperan ohessa teema- ja yleisöristeilyt... Voit myös liittää risteilyyn ruokailut, kahvitukset, omat eväät, ohjelmapalvelut, pelimannin yhteislaulattamaan jne. Kuvasta klikkaamalla tarkemmat tiedot ja hinnat, tervetuloa tutustumaan!

KESÄN 2021 OSALTA RISTEILYTOIMINTA ON STOPISSA PANDEMIAN MYÖTÄ. TELAKOINTI PÄÄTTYY JA RISTEILYT ALKAVAT TOIVOAKSEMME TAAS KEVÄÄLLÄ 2022

Elämyspäivä merellä - Merenkurkun saaristossa

Mainio tapa yhdessäoloon, merestä ja saaristosta nauttimiseen. Perheretket, Tyky-, synttäri-, polttari- yms risteilyt max. 6hlö ryhmälle. Täysin katettu, wc:llä varustettu tukeva vene kipparin kanssa käyttöösi joko toiveidesi mukaan räätälöidyllä retkipaketilla, tai voit valita valmiista vaihtoehdoista mielenkiintoisen kohteen. Kotisatamamme Köklotissa, mutta matkaan voidaan lähteä muuualtakin, esim. Raippaluodosta tai Vaasasta. Retki voidaan tehdä leppoisana kiertoajeluna, siihen voidaan myös liittää välipalatauko veneessä tai saarilla. Tai se voi olla kohdematka esim. Mikkelin saarille tai Valassaarille tutustumaan. Matkalla voidaan käydä myös jossain alueen rantaravintolassa herkuttelemassa, tai eväsretkellä upeissa luonnonsatamissa. .