Elämyspäivä merellä

Tervetuloa kokemaan maailmanperintöalueen ympäristön upea saaristomaisema. Teemme retkipaketin räätälöidysti, tai voit valita valmiista vaihtoehdoista mielenkiintoisen kohteen.
Lähtöpaikka sovittavissa esim.Vaasa, Raippaluoto, Köklot, Petsmo tms. Retki voidaan tehdä leppoisana kiertoajeluna, siihen voidaan myös liittää välipalatauko veneessä tai saarilla. Tai se voi olla kohdematka esim. Mikkelin saarille tai Valassaarille tutustumaan. Matkalla voidaan käydä myös jossain alueen rantaravintolassa herkuttelemassa, tai eväsretkellä upeissa luonnonsatamissa. Vauhdin nälkäisille myös vesiurheilu aktiviteetit mahdollisia liittää ohjelmaan.
Ryhmäkoko max. 5hlö. Veneenä myös lapsille tyypiltään turvallinen ja suojaisa Yamarin 63HT jossa 150hp Yamaha perämoottori.

Alla esimerkkihintoja eri retkikohteista lähtöpaikkana Köklotin kalasatama (maanteitse n. 25km Vaasan keskustasta).
Kiertoajelu saaristossa Norrskatin pohjoispuolelta kiertäen, kesto n. 2h. Hinta 260€ (viiden hengen ryhmä 52€/hlö). Lisäpalveluna reitille lisättävissä retki upeaan, laguunimaiseen luonnonsatamaan jossa rantautuminen saareen. Lisää matkan kestoa n. 1h, hinta +40€.
Käynti Vaasan ja Raippaluodon väliseen saaristoon, kesto n. 2h. Hinta 260€ (viiden hengen ryhmä 52€/hlö). Lisäpalveluna reitille lisättävissä joko rantautuminen saareen (laituri ja mahdollisuus esim. makkaran paistoon), tai vierailu rantaravintolaan. Lisää matkan kestoa n. 1h, hinta +40€.
Tutustumiskäynti Mikkelinsaarille, Kummelskäret:in vanha merivartioasema ja luontopolku. Rantautuminen laituriin. Kesto n. 3,5h sis. n. 1 tunnin saarella. Hinta 345€ (viiden hengen ryhmä 69€/hlö).
Retki upeaan ulkosaaristoon Malskäret:ille. Kesto n. 4,5h sis n. 1h autiolla saarella. Hinta 400€ (viiden hengen ryhmä 80€/hlö).
Vierailu Valassaarille, jossa myös mahdollisuus luontopolkuvaellukseen (koko polun pituus n. 2,5km suuntaansa). Kesto n. 5,5h sis. n.1,5h saarella.
Hinta 460€ (viiden hengen ryhmä 90€/hlö).
Retki vanhaan majakkasaareen kesto n. 3h sis n. 1h saarella. Hinta 300€ (viiden hengen ryhmä 60€/hlö).
Saaristoretki Maxmo:on. Satamassa Nabbenin herkulliset ravintolapalvelut ja vartin kävelymatkan päässä Tottesundin kartanon museoalue.Kesto n. 4h sis. n. tunnin maissa. Hinta 375€ (viiden hengen ryhmä 75€/hlö).
Päivä merellä, kippari ja vene käytössä perusmaksu 60€ + 120€/konetunti, odotustunnit 30€/h. (Esim. retki Pietarsaareen Pavikselle ruokailemaan noin 4-5 konetuntia ja 1h odotus: 60€ + 4 tai 5*120 + 30 = 570-690€).

Mukaan voi ottaa omia retkieväitä, tai voimme järjestää mukaan eväspaketin.
Esim.välipalaksi viidelle: sämpylä, mehu ja pullakahvit, tai kippari keittää veneessä kahvit ja paistaa letut kahvin ja mehun seuraksi, kun asiakkaat käyvät maissa. Hinta 30€.
Vesihiihto/lautailu 80€ / 30min retken ohessa lisäohjelmana toteutettuna.
Yllä kuvattuihin retkiin lähtöpaikan muutos Raippaluodon sillan kupeeseen + 60€, Vaasa/Palosaari + 110€.

Kun ollaan luonnonvoimien kanssa tekemisissä, niin tulee muistaa, että aikataulut ja mahdollisuudet sovitetaan vallitseviin olosuhteisiin.
Aina mennään turvallisuus edellä, joten muutokset reittiin, matkan kestoon tai toteutukseen ovat mahdollisia.

Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä merellinen elämyspäivä toiveidesi mukaan.

airot@nulllakeusristeilyt.fi tai puhelimitse 0500- 366 759.