Elämyspäivä merellä

Tervetuloa kokemaan maailmanperintöalueen ympäristön upea saaristomaisema. Teemme retkipaketin räätälöidysti, tai voit valita valmiista vaihtoehdoista mielenkiintoisen kohteen.
Lähtöpaikka sovittavissa esim.Vaasa, Raippaluoto, Köklot, Petsmo tms. Retki voidaan tehdä leppoisana kiertoajeluna, siihen voidaan myös liittää välipalatauko veneessä tai saarilla. Tai se voi olla kohdematka esim. Mikkelin saarille tai Valassaarille tutustumaan. Matkalla voidaan käydä myös jossain alueen rantaravintolassa herkuttelemassa, tai eväsretkellä upeissa luonnonsatamissa.
Ryhmäkoko max. 6hlö. Veneenä myös lapsille tyypiltään turvallinen ja suojaisa ja vankka Tiiskeri, jolla matka taittuu turvallisesti pätevän kipparin kyydissä.  

Alla esimerkkihintoja eri retkikohteista lähtöpaikkana luonnonkaunissa saaristossa Köklotin kalasatama (maanteitse n. 25km Vaasan keskustasta)
Kiertoajelu saaristossa Norrskatin pohjoispuolelta kiertäen, kesto n. 2h. Hinta 270€ (kuuden hengen ryhmä 45€/hlö). 
– Retki Vaasan ja Raippaluodon väliseen saaristoon, kesto n. 2h. Hinta 270€ (kuuden hengen ryhmä 45€/hlö). Lisäpalveluna reitille lisättävissä joko rantautuminen saareen (laituri ja mahdollisuus esim. makkaran paistoon), tai vierailu rantaravintolaan. Lisää matkan kestoa n. 1h, hinta +40€.
Tutustumiskäynti Mikkelinsaarille, Kummelskäret:in vanha merivartioasema ja luontopolku. Rantautuminen laituriin. Kesto n. 3 h sis. n. tunnin saarella. Hinta 360€ (kuuden hengen ryhmä 60€/hlö).
Retki upeaan ulkosaaristoon Malskäret:ille. Kesto n. 4 h sis mahdollisuuden rantautua hetkeksi saareen. Hinta 450€ (kuuden hengen ryhmä 75€/hlö).
Vierailu Valassaarille, jossa myös mahdollisuus luontopolkuvaellukseen (polun pituus n. 2,5km suuntaansa, eli 5km). Kesto n. 6 h sis. n.2 h saarella.
Hinta 575€ (kuuden hengen ryhmä 96€/hlö).
Retki majakkasaareen kesto n. 3h sis n. 1h saarella. Hinta 360€ (kuuden hengen ryhmä 60€/hlö).
Päivä merellä, kippari ja vene käytössä perusmaksu 100€ + 120€/konetunti, odotustunnit 30€/h. (Esim. retki Pietarsaareen Pavikselle ruokailemaan noin 4-5 konetuntia)

Mukaan voi ottaa omia retkieväitä, tai voimme järjestää mukaan eväspaketin.
Esim.välipalaksi kuudelle: sämpylä, mehu / kahvi ja leivonnainen tai kippari keittää veneessä kahvit ja paistaa mokkoset kahvin / mehun seuraksi, kun asiakkaat käyvät maissa. Hinta 40€.
Yllä kuvattuihin retkiin lähtöpaikan muutos valitusta kohteesta riippuen esim. Raippaluodon sillan kupeeseen + 0 – 140€,  Vaasan Palosaarelta  + 40 – 280€.

Kun ollaan luonnonvoimien kanssa tekemisissä, niin tulee muistaa, että aikataulut ja mahdollisuudet sovitetaan vallitseviin olosuhteisiin.
Aina mennään kelin mukaan ja turvallisuus huomioiden, joten muutokset reittiin, matkan kestoon tai toteutukseen ovat mahdollisia.

Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä merellinen elämyspäivä toiveidesi mukaan.

airot@nulllakeusristeilyt.fi tai puhelimitse 0500- 366 759.