Kyrönjokiristeily

Kyrönjokiristeily on tunnelmallinen ja viihdyttävä tapa tutustua Etelä-Pohjanmaahan Ilmajoen lakeusmaisemia halkovalta, alueen suurimmalta joelta, Kyrönjoelta käsin.

Risteilyn kesto on 1,5h.

Lähtö tapahtuu keskustan kupeesta, Herralan laiturista. Osoite Könnintie 27 60800 Ilmajoki.
Autoilla, myös linja-autolla, pääsee aivan laiturin ääreen.

Kippari on laiturissa vastaanottamassa ryhmän sovittuun aikaan, toivottaa tervetulleeksi ja huolehtii matkustajat turvallisesti kyytiin.
Kun ryhmä on asettunut aluksessa paikoilleen ja kiinnitysköydet irrotettu, kilahtaa laivakello ja irtaudutaan laiturista.
Henkilökunta opastaa ja tarinoi joesta, sen merkityksestä alueelle, sen rannan asukkaista ja paikoista joen rannoilla. Ennen ja nyt.
Kauniit jokimaisemat ja tunnelmallinen, erikoinen alus tarjoaa ainutlaatuisen miellyttävän tavan päästä näkemään Etelä-Pohjanmaata toisesta suunnasta. Mukavan leppoisasti, rauhalliseen tahtiin vaihtuvat maisemat, paikat ja tarinat… ja viihtyessä aika rientää turhankin nopeasti…
Paluu tapahtuu lähtölaituriin, alus kiinnitetään ja henkilökunnan huolehtiessa turvallisen maihinnousun jatkavat matkalaiset taas uusiin seikkailuihin.

Risteilylipun henkilöhinta on 14,20eur/hlö.
Minimiveloitus on 25hlö:ä.

Lisäpalveluina voidaan risteilylle tilata:

Musiikkiesitykset. Haitarinsoittaja tai kitaransoittaja tunnelmoimaan ja yhteislaulua vetämää.
Hinta 68eur.

Kahvitus, jolloin perushinta ryhmäkoosta riippumatta 31eur ja annoshinta 2,90eur/annos.
Hintaan sisältyy kahvi/tee ja leivonnainen.
Suolaisella tarjottavalla esim. pasteijat tai pikkupizzat annoshinta + 1,00eur.

Keittoruokailu. Herkullinen paistiliha- tai lohikeitto lisukkeinaan leipä, levite, juusto, suolakurkku. Juomana vesi, maito, mehu. Jälkiruokana saatavilla esim. kahvi/tee ja pitkopulla.
Perushinta ryhmäkoosta riippumatta 83eur. Annoshinta 10,90eur, jälkiruokakahvitus 1,40eur.

Ohjelmapalvelut

Risteilyyn voidaan liittää erilaisia ohjelmapalveluita, esim. yllätysnumeroa päivänsankarille tai vaikkapa hauskaa kisailua koko ryhmälle.

Myös vierailu Namituvalle opastettuun karamellileipurin työnäytökseen maistelemaan lämmintä karamellimassaa on kiva (ja veloitukseton) lisä koko ryhmälle.

Lisätiedot ja varaukset: 0500- 366 759